Το ξενοδοχείο Olivista

Χτισμένο σε  έναν από τους φημισμένους καλοκαιρινούς  προορισμούς στην παραλία Καραβοστάσι Πέρδικας,  μέσα στo πράσινο και την παρθένα φύση μόλις 200 μέτρα από την παραλία, είναι χτισμένο το Ξενοδοχείο Olivista.

Με υψηλά πρότυπα ποιότητας στη λειτουργία και στις υπηρεσίες, το νεόκτιστο ξενοδοχείο,  με άψογη αισθητική αλλά και μια τοποθεσία που μόνο ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί σας περιμένει να απολαύσετε τις διακοπές σας.

 

Το ξενοδοχείο συνδυάζει την σύγχρονη πολυτέλεια και τις ανέσεις για ευχάριστη διαμονή. Όλα τα δωμάτια στο Ολιβίστα  έχουν σχεδιαστεί ατμοσφαιρικά, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των σύγχρονων επισκεπτών.

Άνετα έπιπλα, ευρύχωρο εσωτερικό και μοντέρνα μπάνια με υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής υγιεινής συνθέτουν το ιδανικό μέρος διαμονής στο Καραβοστάσι.

Μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων παροχών καθώς και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός μας χώρος παρέχει όλες τις ανέσεις για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

‘Οι μικροί μας επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους στην παιδική χαρά ή να κολυμπήσουν στην πισίνα. Το pool bar παρέχει ποικίλα snack, αναψυκτικά και ποτά δίπλα στην πισίνα.

 

Η αίθουσα του πρωινού αποπνέει μια ήρεμη και γήινη αύρα ώστε να ξεκινήσει η μέρα σας με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Η μεσογειακή κουζίνα και τα φρέσκα αγνά υλίκά είναι το βασικό χαρακτηριστικό της κουζίνας μας.